Esquerra Unida La Vila Joiosa RECOLZA LA VAGA GENERAL D’EDUCACIÓ

October 23, 2013 por  
Guardado en Ayuntamiento & Sociedad & Empresas

logo esquerra unida - 269Des d’Esquerra Unida La Vila Joiosa mostrem el nostre recolzament a la vaga general d’Educació convocada per al proper dijous 24 d’octubre en defensa de l’educaciò pública i en contra de la llei LOMQE, que va ser aprovada sense tindre en comte a la comunitat educativa i que fa retrocedir dècades.

Per a Esquerra Unida, el PP “utilitza aquesta llei per a seguir obrint portes a la privatització de l’educació i també com a eina de instrumentalització per a l’Església Catòlica. Cal aturar la llei des de la mobilització ciutadana, perquè és una normativa que augmentarà les diferències entre rics i pobres, i que atempta contra la igualtat d’oportunitats que han de tenir totes les persones”.

La coordinadora d’EUPV i altres dirigents i càrrecs públics de la formació d’esquerres han anunciat que assistiran també a les diverses manifestacions que tindran lloc el mateix dijous per la vesprada simultàniament a València, Castelló i Alacant.

Comentarios

Nos encantaría conocer tu opinión. Por favor, procura que tus comentarios estén relacionados con esta noticia. No permitiremos insultos ni palabras ofensivas . Gracias por colaborar.